Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Bierproeverij Nieuw Namen

14 avril 2018 - 16 avril 2018

Internationaal treffen tussen bierbrouwers en bierliefhebbers. Ben je jong of oud, houd je van bier en wil je een keer iets anders drinken dan anders? Dan is onze BierProeverij iets voor u.
In een gemoedelijke atmosfeer presenteren zich een 25-tal brouwers uit België en Nederland met bijna honderd verschillende bieren. Uniek!

Waar kan een treffen tussen België en Nederland beter plaats vinden dan in het Zeeuws-Vlaamse Nieuw-Namen. Makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Terneuzen. Door de ligging in het oosten van Zeeuws Vlaanderen ook makkelijk bereikbaar uit Brabant en de randstad. Slecht 40 autominuten van Bergen-op-Zoom en een dik uurtje van Rotterdam.

Onze BIERPROEVERIJ onderscheidt zich van andere door de diversiteit  van brouwers. Met unieke bieren! Echt een ontdekkingstocht waard.

Voor de trappistliefhebbers is er ook een stand met de meest bekende trappisten. Waaronder b.v. ook de Oostenrijkse Gregorius. Houd onze website in de gaten. Binnenkort de volledige info van alle brouwers en de bierlijst. Welkom op onze website. Surf wat rond, ontdek en tot ziens op onze grootse proeverij.

Détails

Début :
14 avril 2018
Fin :
16 avril 2018
Catégorie d’Évènement:
Évènement Tags:
, , ,
Site :
http://bpnn.eu/

Lieu

Gemeenschapscentrum De Kauter
Hulsterloostraat 81
Nieuw-Namen, 4568 Belgique
+ Google Map