Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Bio bier en food happening

27 août 2017

Op zondag 27 augustus organiseert Brouwerij De Plukker i.s.m. Toerisme Poperinge een eerste Biobierhappening. Dichter bij het belangrijkste ingrediënt van bier kan je immers niet komen. Letterlijk tussen de hopvelden geniet je van enkele geselecteerde biobieren.

Hopteler Joris Cambie en brouwer Kris Langouche ontvangen vanaf 13 uur vijf brouwerijen die hun bieren presenteren tussen de hopvelden van Brouwerij De Plukker langs de Elverdingseweg. Je stapt letterlijk door het hopveld om het terrein van de happening te betreden. Terwijl de geur van rijpe hopbellen voor een heerlijk nazomers sfeertje zorgt, is het genieten van de bieren van vijf biobrouwerijen en een biofoodstand. Joris geeft met plezier uitleg tijdens de plukdemonstraties met een miniplukmachine.

Tussen het proeven door is er aandacht voor lekkere biohapjes. Jozefien van Ooogst (www.ooogst.be) houdt van lekker eten en reizen. In haar caravan tovert ze smaakvolle, verse en locale ingrediënten om tot hartelijke lunches, verrassende snacks en feestelijke buffetten.

Détails

Date :
27 août 2017
Catégorie d’évènement:
Étiquettes évènement :
, , , , , , , , , , , ,
Site :
https://www.facebook.com/events/268200507010852/

Lieu

Brouwerij de Plukker
Elverdingseweg 14A
Poperinge, 8970 Belgique
+ Google Map