Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

29e Trappistenfeesten

3 octobre 2020 - 4 octobre 2020

Je drinkt al eens graag een Trappistenbiertje. En dat mag ook wel eens wat anders zijn dan een dubbele Westmalle van 't vat. Dan moet je tijdens het eerste (volle) weekend van oktober in Niel zijn. Daar staat dan alles in het teken van Trappist. Niet alleen alle Trappistenbieren (in haast al hun variëteiten), maar ook Trappistenwijn, Trappistenlikeur, Trappistengin, Trappistenkaas en Trappistenkoffie- en thee zijn er te degusteren.
En bovendien steun je er Chiro Hiro mee. Door het coronavirus zien de Trappistenfeesten er dit jaar wat anders uit dan we gewoon zijn, maar een kniesoor die daarop let.Wil je erbij zijn, dan moet je een tafel reserveren op https://trappistenfeesten.be. 
Er zijn tafels voor 4, 6 of 10 personen (kinderen jonger dan 12 niet meegerekend). Volgens de huidige maatregelen kan een groep maximaal 10 personen (van 12 jaar of ouder) bevatten. Zonder reservatie kom je er helaas niet in. Reserveren is gratis. Je reserveert een tafel voor een tijdslot van 2 uur. Je kunt maximaal twee tijdsloten na elkaar reserveren. Kan je toch niet komen? Annuleer dan je tafel, zodat iemand anders aan jouw tafel terecht kan. Uiteraard respecteer je alle geldende maatregelen en kom je niet wanneer je ziek bent.

Détails

Début :
3 octobre 2020
Fin :
4 octobre 2020
Catégorie d’évènement:
Étiquettes évènement :
, , , ,
Site :
https://www.facebook.com/events/758861281324459/

Lieu

Chiro Hiro
3a Kerkstraat
Niel, 2845 Belgique
+ Google Map