Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

34ste Heikantse Bierfeesten

28 octobre 2022 - 30 octobre 2022

Drie dagen lang staat Berlaar-Heikant in het teken van bier en plezier; de Heikantse Bierfeesten zijn een uit het Heikantse leven niet meer weg te denken evenement, een festijn voor de levensgenieter, de bierliefhebber, het feestvarken.
Ooit door de Amerikaanse beer writer Chuck Cook in het Amerikaanse biermagazine “Beer Celebrator” gecatalogeerd als het zevendebeste bierfestival van alle “beer fests” die hij al bezocht ter wereld. Inderdaad, de Heikantse Bierfeesten zijn een drie dagen durende mix van voorzichtig proeven en genieten tot uitbundig feesten.
Vrijdag- en zaterdagavond de vlam in de pan met live bands (vrijdag De Nuttelozen van de nacht - zaterdag DC Section) die de pannen van het dak spelen, zaterdag- en zondagnamiddag rustig en gezellig met mekaar keuvelen en de meer dan 70 gepresenteerde biertjes becommentariëren.
Zondagavond omstreeks 19u overhandigen we de (hopelijk grote) som geld die we door het organiseren van allerhande activiteiten gedurende het jaar hebben kunnen verzamelen aan het gekozen goed doel (@vzw Den Draai), nadat Fanfare Willen is Kunnen Berlaar Heikant een paar deuntjes heeft geblazen.
De Heikantse bierfeesten beginnen áltijd de laatste vrijdag van oktober.

Détails

Début :
28 octobre 2022
Fin :
30 octobre 2022
Catégorie d’Évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/1110944929816483/

Lieu

Parochiecentrum Familia
105-109 Aarschotsesteenweg
Berlaar, Belgique
+ Google Map