Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Biertasting & barbecue in Villa Anamma

24 janvier 2019

A very friendly beer-takeover. De eerste kruisbestuiving tussen Villa Anamma en Gent Brouwt is een feit!
We kennen elkaar al wat jaren van tijdens Copacobana Festival (dat wijze festival met dito Gentse bierbar). Maar één keer per jaar samen zijn, dat voelde toch meer als een gemis dan als liefde... Vandaar dat we ook doorheen het jaar de handen in elkaar slaan, gewoon omdat het kan. Gezellig!

***

Donderdag 24 januari 2019 neemt Gent Brouwt deels de bar van Villa Anamma over om er een biertasting te houden. Hoe? Wel, die avond schenken wij uitsluitend bier afkomstig van brouwerijen van Gent Brouwt. Denk mobiele taps, bieren die je misschien niet kent en brouwers die uitleg geven waarom er niets boven Gentse bieren gaat. De brouwerijen die aanwezig zullen zijn, zijn de volgende: L'Arogante, Pils 13, Gruut, Dok Brewing Company, Crabbelaer, De Mederie, De Laatste Drinker, Humboldt&Gauss en Brouwbar.

***

Hoe de avond er in grote lijnen zal uit zien:
- Eerst en vooral: lekker iets eten met, uiteraard, een biertje er bij
- De geserveerde bieren zijn die avond uitsluitend door Gent Brouwt geselecteerd.
- De DJs van dienst zijn Jorre van brouwerij De Mederie en Jerome van de Laatste Drinker. 60s/70s/80s, classics en wat nog? Zolang het maar op vinyl is geperst, komt het door de boxen. Tussen de nummers door kanje hun naar hun bieren vragen 😉
- DJ's? Jawel! Als je zin hebt om je benen los te gooien, ga je gang. Wij maken de dansvloer alvast vrij. Blijf je liever zitten? Ook goed!

***

Reserveren is niet nodig, maar ben je toch liever zeker van een tafeltje? Dan kan je reserveren via [email protected] of 0460 94 71 72. Hou het event in de gaten voor verdere info!

Détails

Date:
24 janvier 2019
Catégorie d’Évènement:
Évènement Tags:
, , , , , , , , , ,
Site :
https://www.facebook.com/events/2474719685933289/

Lieu

Villa Anamma
Gustaaf Carelshof 35
Gand, 9040 Belgique
+ Google Map