Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Exclusieve Bier- & Gastronomiebeleving De Kruisweg

8 décembre 2018 - 9 décembre 2018

50€

Het evenement is een totale bier- en gastronomie-beleving, bestaande uit drie onderdelen:

*Het eerste is een wandeling van 12 stops (de staties) waarbij telkens exclusieve en zorgvuldig geselecteerde brouwerijen één of meerdere geselecteerde bieren zullen aanbieden. Bij bijna iedere stop zal een aangepast gerecht en/of hapje te degusteren zijn. Hiervoor worden een op voorhand vastgelegd aantal kaarten in voorverkoop en aan de kassa verkocht. Daarvoor ontvangen de bezoekers bij het binnenkomen in ruil een bonnenboekje en degustatieglas, waarmee ze bij de verschillende staties recht hebben op het betreffende bier en hapje. Kaarten te koop bij De Gebrande Winning zelf, aan 50€/st, meer info via www.degebrandewinning.be.

*Daarnaast is er de mogelijkheid tot vrije toegang, waarbij bezoekers bier naar keuze kunnen degusteren, tegen vergoeding van aan te kopen jetons, zoals gekend op de meeste bierfestivals.

*Tenslotte zullen er in een afzonderlijke ruimte een reeks masterclasses worden gehouden met diverse thema's omtrent bier, gaande van thema-degustaties tot exclusieve degustaties van hard-to-fnd bieren of foodpairingworkshops. Het evenement zal plaatsvinden in de prachtige nieuwbouw van Verivino op industrieterrein Schurhovenveld in Sint-Truiden. De locatie zal ingericht worden tot een hotspot rond bier en eten, met diverse randanimatie. De volgende weken worden de namen van de brouwerijen, details van de inkadering en inhoud van de masterclasses bekend gemaakt, hou ons in de gaten !

Détails

Début :
8 décembre 2018
Fin :
9 décembre 2018
Prix :
50€
Catégorie d’évènement:
Étiquettes évènement :
, , ,
Site :
https://www.facebook.com/events/689238118142379/

Lieu

Verivino
Schurhovenveld 3137
Saint-Trond, 3800 Belgique
+ Google Map