Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Leivese Boeksering: Hop Gastrobar presents De Kromme Haring

5 avril 2019

Een avondje food en bier met Hop Gastrobar en Brouwerij De Kromme Haring. Chef Bram Verbeken laat zich inspireren door de verrassende, goedgemaakte en dorstlessende bieren van deze Utrechtse brewpub. Op deze avond wordt foodpairing op zijn kop gedraaid. Samen kiezen ze zeven verschillende bieren. Bij elk bier is een gerecht uitgewerkt dat er best bij past. Schuif mee aan voor 7 gangen en 7 bieren, voor een vaste prijs van 80€. Opper-haringen Gijs en Stephen zorgen voor de juiste uitleg.

Inschrijven via www.event.hopgastrobar.be. Klik op ‘Reserveren’ en selecteer 'Leivese Boeksering' en het aantal personen. Datum is 5 april.

Over Hop Gastrobar
Hop Gastrobar brengt een ongedwongen en oprechte keuken, een ode aan onze eetcultuur met een eigenzinnige boodschap, waar nostalgie en vernieuwing samen komen.

Over De Kromme Haring
‘The only thing we fear is shitty beer”. Gijs en Stephen hebben een diepe genegenheid voor Engelse mout en Amerikaanse hop, maar ze houden nog meer van gist. Ze werken met verschillende gistsoorten en -stammen, zowel wild als gedomesticeerd. Hun bieren zijn soms toegankelijk, soms vreemd, maar altijd verrassend, drinkbaar en verdomd goed gemaakt.

Détails

Date :
5 avril 2019
Catégorie d’évènement:
Étiquettes évènement :
, , , , , ,
Site :
https://www.facebook.com/events/829456737404603/

Lieu

Hop - Gastrobar
1A Vaartkom
Leuven, 3000 Belgique
+ Google Map