Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Maand van de lambiek bij Brouwerij Lindemans

1 octobre

Je ziet ze niet, je ruikt ze niet, maar toch kunnen we ze niet missen, de wilde gisten die ’s nachts door het Pajottenland en de Zennevallei zweven. En net omdat die zo belangrijk zijn voor het brouwen van onze lambiekbieren, organiseert Toerisme Vlaams-Brabant gedurende de hele maand oktober de Maand van de Lambiek. Ontdek lambiekland dankzij de vele activiteiten die georganiseerd worden door verschillende bedrijven. Ook bij Brouwerij Lindemans staan er verschillende activiteiten op de planning.
Wandelzondagen in Vlaams-Brabant – Pajottenland bij Brouwerij Lindemans
Op zondag 1 oktober 2023 kan je deelnemen aan een wandeltocht van ongeveer 11 km. Je vertrekt vanaf het Kasteel van Gaasbeek, de rest van de tocht blijft echter nog geheim. Er is onderweg zeker tijd voor een bezoek aan Brouwerij Lindemans in Vlezenbeek. We schenken er al onze heerlijke lambiekbieren, proef zeker onze nieuwste Lindemans TAROT d’Or en TAROT Noir!
Meer informatie vind je hier: https://bitly.ws/V6oP
Muzikale Brouwsels
Op vrijdag 20 oktober 2023 organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw een muzikale avond bij Lindemans Satellite Brewery (Buitenplas 2, 1601 Sint-Pieters-Leeuw), de gloednieuwe tweede productiesite van Brouwerij Lindemans in Ruisbroek. Onder het gezelschap van sfeervolle muziek van LupaGangGang en een dj kan je genieten van een hapje en een Lindemans biertje.
Klik hier voor meer informatie: https://bitly.ws/V6ss
En er is nog meer! Neem deel aan een wedstrijd en maak kans op een lambiek verwenarrangement voor 2: https://bitly.ws/V6rp

Détails

Date :
1 octobre
Catégorie d’Évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/799976631921439/

Lieu

Lindemans
Lenniksebaan 1479
Vlezenbeek, 1602 Belgique
+ Google Map