Join us 7 May from 15:00-18:00 as we welcome Brian and Chintya from Sour Cellars—an amazing brewery in California, USA focusing on Belgian inspired sour ales. You’ll have a chance to chat with them on our sunny terrace while sipping on our brand new collaboration—Thai Lime Infused Lambic.
Sour Cellars is an all-sour brewery and barrel room established in 2014. It was founded after years of experimentation with sour brewing techniques and research on sour beers. The techniques used to produce their beers are a combination of laborious and time consuming traditional Belgian methods, combined with modern technologies to create interesting aromas and flavours. Currently their barrel room has over 300 oak barrels used for fermentation and aging.
No tickets required, just show up and enjoy a few beers with us.
Op 7 mei van 15u tot 18u verwelkomen we Brian en Chintya van Sour Cellars - een bevriende brouwerij in Californië, VS die zich richt op Belgisch geïnspireerde Sour Ales. Je krijgt de kans om met hen te praten op ons zonnig terras terwijl je nipt van onze gloednieuwe samenwerking -Thai Lime Infused Lambic.
Sour Cellars focust volledig op Sour Ales en is opgericht in 2014. De brouwerij/stekerij werd opgestart na jaren van experimenteren met zure brouwtechnieken en onderzoek naar zure bieren. De technieken die gebruikt worden om hun bieren te produceren zijn een combinatie van manuele en tijdrovende traditionele Belgische methoden, gecombineerd met moderne technologieën om interessantere aroma's en smaken te creëren. Momenteel heeft hun vatenkamer meer dan 300 eikenhouten vaten die worden gebruikt voor gisting en rijping.
Geen tickets nodig, kom gewoon langs en geniet mee van een paar biertjes.