Chargement Évènements

« Tous les Évènements

WANATOU / Nerdland Podcast Live

6 novembre

Waar naartoe deze herfst? Wel, wat dacht je van ons herfstprogramma WANATOU met verschillende evenementen in onze brouwerij op het snijpunt van culinair & cultuur? Over enkele weekends heen presenteren we een aanbod met voor elk wat wils! 👉 Tickets & meer info vind je via www.sintbernardus.be/wanatou
ZONDAG 6 NOVEMBER
NERDLAND PODCAST LIVE
Lieven Scheire & Hetty Helsmoortel maken onder de 'Nerdland' vlag al jaren wetenschap (terug) cool en dit in de vorm van een podcast, een reeks boeken en verschillende live shows. Onlangs was onze brouwerij ook partner van het eerste Nerdland Festival.
Hun podcast ‘Nerdland Maandoverzicht’ brengt een overzicht en bespreking van het wetenschaps- en technologienieuws van de afgelopen maand. Geen saaie opsomming van feiten maar een geanimeerde talk met de nodige strapatsen en humor. De Nerdland podcast prijkt al jarenlang in de top 3 van meest beluisterde Vlaamse podcasts!
De thema’s van de podcast worden later bekend gemaakt, maar laat ons zeggen dat de kans héél groot is dat het (ook) over (ons) bier zal gaan.
Deuren: 16u00 / Aanvang: 17u00
VVK: €20 / ADD: €22

Détails

Date :
6 novembre
Catégorie d’évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/575997880558366/