Chargement Évènements

« Tous les Évènements

WANATOU / Bier & foodpairing Deluxe

11 novembre

Waar naartoe deze herfst? Wel, wat dacht je van ons herfstprogramma WANATOU met verschillende evenementen in onze brouwerij op het snijpunt van culinair & cultuur? Over enkele weekends heen presenteren we een aanbod met voor elk wat wils! 👉 Tickets & meer info vind je via www.sintbernardus.be/wanatou
VRIJDAG 11 NOVEMBER
BIER & FOODPAIRING DELUXE
We presenteren je op deze vrije dag (misschien hoef je niet te werken?) een heuse culinaire happening! Onze sales manager Marco Passarella neemt je als host mee door de geschiedenis van onze brouwerij en stelt alle St.Bernardus bieren één voor één aan je voor. Marco’s Masterclass laat je niet enkel letterlijk en figuurlijk proeven van onze bieren, onze ‘Hemelse Nectar’ wordt eveneens begeleid door verschillende bijpassende gerechten van Coeur de Boef.
Coeur de Boef is het project van uitgeweken Werviknaar Pieter Declercq en is de logische stap na zijn culinaire avonturen bij De Kleine Chef en VTM Koken. Hij volgde een opleiding bij Spermalie om nadien jarenlang onder zijn alter ego Hot Cuisine de Pierre culinaire events te organiseren en smakelijke content te produceren. Nu is er dus Coeur de Boef waarmee hij ten velde trekt en events van een smaakvolle inhoud voorziet. Pieter werkte eveneens mee aan het boek ‘St.Bernardus: Het verhaal van een abdijbier dat er eigenlijk geen is’ en verschillende recepten op onze website zijn ook van zijn hand.
Let op: voor deze unieke culinaire beleving zijn slechts 100 tickets beschikbaar.
Deuren: 11u30 / Aanvang: 12u00
Deelnameprijs: €58 (all-in, inclusief drank & meergangendiner)

Détails

Date :
11 novembre
Catégorie d’évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/351215950417930/

Lieu

St. Bernardus
Trappistenweg 23
Poperinge, 8970 Belgique
+ Google Map