Chargement Évènements

« Tous les Évènements

WANATOU / Voorstelling Piv Huvluv - 'De vinylvreter'

12 novembre

Waar naartoe deze herfst? Wel, wat dacht je van ons herfstprogramma WANATOU met verschillende evenementen in onze brouwerij op het snijpunt van culinair & cultuur? Over enkele weekends heen presenteren we een aanbod met voor elk wat wils! 👉 Tickets & meer info vind je via www.sintbernardus.be/wanatou
ZATERDAG 12 NOVEMBER
VINYLHAPPENING MET VINYLBEURS & VERSCHILLENDE VOORSTELLINGEN
VINYLBEURS
Doorlopend van 10u00 tot 19u00
Gratis inkom
Standhouders kunnen zich inschrijven via www.sintbernardus.be/wanatou (€25 per lopende meter voor rijstand / €30 per lopende meter voor muurstand)
VOORSTELLING PIV HUVLUV – ‘De vinylvreter’
Geheel in het thema van de dag en dus ook een mooie afsluiter: Piv Huvluv.
Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom: geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Piv duikt ongeremd lós in zijn gigantische platencollectie, vertelt over zeer uitgebreide muzieksmaak, dist anekdotes op over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, markante signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collectors items.
Kortom, met ‘De vinylvreter’ maak je kennis met de hoogstpersoonlijke (zelfrelativerende) soundtrack van zijn leven.
Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young. Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken? En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen.
U vraagt, Piv draait… de onweerstaanbaar hilarische soundtrack van zijn leven!
De Standaard gaf de voorstelling een 4 ****-recensie op 6 juli 2020: “Hard gelachen! Het maakt van hem de meest ontwapenende comedian van zijn generatie”.
Deuren: 19u30 / Aanvang: 20u00
VVK: €14 / ADD: €16

Détails

Date :
12 novembre
Catégorie d’évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/5349166198511582/

Lieu

St. Bernardus
Trappistenweg 23
Poperinge, 8970 Belgique
+ Google Map