Chargement Évènements

« Tous les Évènements

WANATOU / Voorstelling Nicolas Debonne - 'Jaar in schijven'

12 novembre

Waar naartoe deze herfst? Wel, wat dacht je van ons herfstprogramma WANATOU met verschillende evenementen in onze brouwerij op het snijpunt van culinair & cultuur? Over enkele weekends heen presenteren we een aanbod met voor elk wat wils! 👉 Tickets & meer info vind je via www.sintbernardus.be/wanatou
ZATERDAG 12 NOVEMBER
VINYLHAPPENING MET VINYLBEURS & VERSCHILLENDE VOORSTELLINGEN
VINYLBEURS
Doorlopend van 10u00 tot 19u00
Gratis inkom
Standhouders kunnen zich inschrijven via www.sintbernardus.be/wanatou (€25 per lopende meter voor rijstand / €30 per lopende meter voor muurstand)
VOORSTELLING NICOLAS DEBONNE – ‘Jaar in schijven’
Wevelgemnaar en muziekjunk Nicolas Debonne (ook bekend van zijn dj-act Bonnes Muziekcarrousel) zwoer in 2018 een dure eed: een jaar lang zou hij elke dag een nummer in het spotlicht zetten op Facebook. Een lied dat van toepassing was op de actualiteit van de dag of op wat hij die dag zelf beleefd had. Zo bouwde Debonne een trouwe fanbase op met zijn online rubriek 'Schijf Van De Dag'. Hij verraste met muzikale ontdekkingen en viste regelmatig vergeten parels terug op. De combinatie van duiding bij de dagelijkse schijf en de anekdotes uit zijn eigen leven maakten van zijn rubriek een dagelijks ludiek rustpunt door de online waan en drukte van de dag. Zijn queeste resulteerde eveneens in een lijvig boek dat hij op vraag van CC Wevelgem voorstelde in de plaatselijke bibliotheek en resulteerde uiteindelijk ook in twee uitverkochte voorstellingen. Na nog een resem voorstellingen in plaatselijke kroegen komt hij zijn voorstelling speciaal voor St.Bernardus nog even overdoen op onze Vinylhappening.
Aanvang: 15u00
Gratis inkom

Détails

Date :
12 novembre
Catégorie d’évènement:
Site :
https://www.facebook.com/events/394984485939012/

Lieu

St. Bernardus
Trappistenweg 23
Poperinge, 8970 Belgique
+ Google Map