logo
Chargement Évènements

Évènements le 29 novembre 2018

Recherche et navigation de vues Évènements

Toute la journée

Northern Monk TTO

29 novembre 2018
DOK Brewing Company, 4B Dok Noord
Gent, 9000 Belgique
+ Google Map

29/11 Wordt onze eerste collaboration met een buitenlandse brouwerij, en wat voor één.... Northern Monk. 's Avonds wordt naar vaste gewoonte de brouwdag beschonken met een tap takeover van de gastbrouwerij. Wie hun bieren kent weet dat je dit event best in je agenda noteert. Bekende en minder bekende bieren zullen de taplijst opvrolijken.

Voir les détails »

Dégustation bières et chocolats

29 novembre 2018
Laurent Gerbaud Chocolatier, 2D rue Ravenstein
Bruxelles, 1000 Belgique
+ Google Map
35€

Laurent Gerbaud Chocolatier et L'Échappée Bière vous proposent un afterwork bières et chocolats placé sous le signe de la gourmandise et de la convivialité! Le chocolatier au parcours atypique vous parlera du chocolat et de son process de fabrication mais vous expliquera aussi comment il sélectionne les matières premières nécessaires à la confection de ses produits. En parallèle de cela, l’un de nos zythologues vous explicitera le procédé de fabrication de la bière et les différents styles qui existent. 7 accords bières et chocolats choisis par les deux animateurs vous seront decryptés et proposés à la dégustation pour le plus grand plaisir de vos papilles. Cette session fera par dessus tout le lien entre ces deux produits qui s’accordent si bien de par leur dénominateur commun: la fermentation.

Voir les détails »

Double Tap Takeover – Laugar and Track

29 novembre 2018
Beerlovers Bar, Rotterdamstraat 105
Anvers, 2060 Belgique
+ Google Map

Ook dit jaar doen we een speciaal event op de vooravond van Billies Craf Beer Fest. En niet minder dan 2 Top Brouwerijen hebben we uitgenodigd: LAUGAR (uit Spanje) en Track (uit Manchester, UK). Txus van Laugar heeft zijn best gedaan om jullie voor de 3e keer te verrassen. Track Brrewing uit Manchester heeft de meest verste Ales uit de kast gehaald om Antwerpen te verrassen. Verwacht 6 bieren op tap van beide brouwerijen. Cheers en tot dan!

Voir les détails »

Double Trouble // Tap Takeover & Pop-up Kitchen

29 novembre 2018
Brussels Beer Project, 188 rue Antoine Dansaert
Bruxelles, 1000 Belgique
+ Google Map

Hey all! It's been a while since our taps were taken over! It's rainy so let's make it cosy inside! For the occassion we have 2 exciting breweries AND a pop-up kitchen from Barcelona to supply you some top notch food! Let me introduce you to Mondo Brewing (UK), Sori Brewing (EST) & Okupa(ESP)! Mondo Brewing (UK) // Todd Matteson & Thomas Palmer started homebrewing in the mid-2000s and launched Mondo in 2015 in Battersea, London. With an international team and inspiration from around the globe, they understand our affinity for Wanderlust! Here are the 5 beers they're bringing over: All CAPS! // Classic American Pilsner - 4.5% Road Soda // NE Pale - 4.8% Dennis Hopp'r // IPA - 5.3% Coco Loco // Smoked Coconut Porter - 6% Turnt // Export Stout w/ Cherries, Blueberries, Strawberries & Redcurrants - 6% Boyz 2 The Yard // Apple & Peach Milkshake IPA - 6.8% Sori Brewing (EST) // 2 guys who started a beer project with crowdfunding. Sounds famailiar? Finns Pyry Hurula & Heikki Uotila wanted to brew beers above 4.7% ABV so they moved to Estonia to start Sori. They are not sorry for innovating. Come try their 5 beers: Lost Crow (Dois Corvos collab) // Elderflower Saison - 5.5% Gracious // IPA w/ Wildflower Honey & Mosaic - 7.7% Delirious // Double IPA - 8.1% We'll Always Have Paris (Kees collab) // Imperial Stout w/ Dates, Coconut & Tonka Beans - 9.5% Dark Humor Club PX Sherry // Imperial Stout Sherry BA - 10% Okupa (ESP) // Menu TBA! OKUPA is composed of chefs, sommeliers, mixologists and communicators from Barcelona who, through mutual collaboration, seek to achieve a single goal: to create an experience for their guests. This homogeneous group of lovers of gastronomy, has a carefree staging, but careful to the smallest detail, always looking to take the concept to another level. Out of the norms and restrictions of haute cuisine restaurants, oKupa offers a nearby service, and displays its particular ephemeral dining room by squatting restaurants and unique spaces.

Voir les détails »
+ Exporter les évènements