Totenhopfen TTO
I have the pleasure to announce another awesome tap takeover! The people from Totenhopfen will grace Ghent with some great beers straight outta LuxemBronx. There will be 6 of their beers on tap. Come and get it!
I have the pleasure to announce another awesome tap takeover! The people from Totenhopfen will grace Ghent with some great beers straight outta LuxemBronx. There will be 6 of their beers on tap. Come and get it!
A few weeks ago we went to brew a native farmhouse beer style called Koduõlu on Saaremaa island (Estonia). This beer is not boiled, juniper infused and open fermented with bakers yeast. The style is getting near to extinction, but there still is a homebrewer community trying to keep the tradition going. Luc for us there are also two official breweries brewing the style. We went to brew an official collab with Pihtla õlu. For the first time ever there will be Koduõlu available in Belgium and Holland! The recipe is constructed with all respect for Saaremaa brewing tradition, but […]
We worden 2! Dat zijn 2 jaren vol mooie avonturen, nieuwe recepten, creatieve brouwsessies, overwonnen hindernissen, leuke collabs, goede muziek, uitbundig gezang, gezellige toogbabbels, en geweldige vriendschappen... En dat allemaal met lekkere biertjes erbij. Dat moet gevierd worden! Allen welkom op 15 februari voor een feestavond met aangepaste deuntjes en wie weet wel een nieuwe creatie speciaal voor de gelegenheid... Meer info volgt nog!
Een gemengde TTO dus met Catalaans en West-Vlaams geweld die uit de kranen zal vloeien.
Deze Sunday roast staat volledig in het teken van paddestoelen. Food by BØEF: Kip shitake burger Food by RØK: 4 Verschillende paddestoel gerechten Drinks by Dok Brewing Company: Exclusieve versie van Blik op oneindig. Deze versie van onze triple mash barley wine onderging een extra rijping op gedroogde shitakes. Blik op oneindig zoals jullie hem kennen, maar met extra umami.